Kapky deště tiše dopadají
na okenní rám,
a něžný vánek si pohrává
s křídly okenic,
zas spousty myšlenek na tebe
ve své mysli mám,
jsem či nejsem ve tvém srdci
malé bezvýznamné nic.
Jemný vánek si píská svá
tichá preludia,
a kapky deště pokrývají mojí
sešlou tvář,
uvnitř sebe řeším svá
citová deliria,
marně čekám na den kdy pocítím
lásky zář.
Líbí se mi ten začátek, zajímavá báseň, povedla se ti .)
01.02.2022 10:30:00 | Constantine
No vidíš ty máš dvě kočičky a já zase dva psíky. Jsou to ti nejvěrnější přátelé.
31.01.2022 22:11:33 | Jdarks
Ano. Mkinka přišla z ulice a Jack mi vlezl do náruče. A jsou dvojka.
31.01.2022 22:13:23 | mkinka
Já mám taky páreček dominantní fenku a staršího psíka co si nechá od ji vše líbit.
31.01.2022 22:17:01 | Jdarks
Mkinka je také starší a jak je vykastrovaná tak Jacka má jako svého kočičáka a též si od něj nechá vše líbit. Ale někdy už na něj také nestačí, tak se mu schová a on zas kňourá, že zas vyleze. Jacek se jmenuje dle seriálu, jak tam jsou dva herci. Ten jeden vymýšlel lumpárny a tak Jacek dostal jeho jméno.
01.02.2022 09:27:43 | mkinka