Když píši
Bolest se tiší
Jsem na to sám
Já to dám
Jsem jeden velký mindrák
Každý kolem je chytrák
Kostely jsou prima
Ale je v nich zima
Kláštery jsou lepší
Pobyt je tu delší
Asi je mi sto let
Proto mám krátký dolet
Přidej se k nám
Dobře to znám
Kostely jsou prima
Ale je v nich zima
Teď jsem se fakt zasmála
V dobrém, samozřejmě
02.05.2023 19:32:50 | Tritvaetna