Do divadla zajít třeba
sic i život je divadlem
S sebou tochu kávy jenom
zasmát se všem hloupostem.
Zdravě, něžně třeba rýt
spokojení ale být.
V divadle a nebo v kině
pořádně se "zařehnit".
~☆~
Řehním se slovu "zařehnit".
02.02.2022 10:48:39 | Koala
Zařehnit se můžeme i doma, když se nebudeme brát moc vážně:D
01.02.2022 08:46:17 | paradoxy
No to můžeme, otázka je ale nasnadě.... . :0))
01.02.2022 09:25:36 | Protos1182
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?