Kocovina
Nicota zlá, beztvará,
z cárů bouřlivé noci.
Lhostejnost; kdo o ni se postará,
kdo nechá ji bez pomoci ?
Propadlé šedivé ráno,
vzpomínky z nechuti váznou;
kdo řekne ne, kdo znovu ano,
svévolí nehoráznou ?
Otevřete okna, vyrazte dveře,
ven vyžeňte černé prázdno,
ten odér divoké zvěře,
anebo padněte na dno.
Přečteno 102x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, JSJ, Iva Husárková, Psavec, jitoush, Vědma, Koala, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)