Anotace: ...
pracháči v Jižní Americe
se sjíždí
z hýždí
svých milenek
a mají doma výklenek
v něm trezor
obraz navenek
nikdo z nás nemá šajnu
kolik je tam kokainu
ráno jsem našel
v předním skle
své fabie
cihlu
dcera dotáhla ze školy vši
hrozně moc, fakt plno
tohle není Bogotá
tohle je prostě Brno
ale kudy z toho sakra ven
tři dva jedna
toluen
Tohle nejsou ti praví kokainoví pracháči, ale...:-)
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/paraquay-antivaxeri-komunita-nemecko.A220128_090835_zahranicni_aha
02.02.2022 11:45:36 | Lighter