Život je jako divadlo, nebo film ve kterém každý z nás má svou roli. Moc se mi líbí :)
03.02.2022 07:06:31 | Marry31
Tvá bezprostřednost, hrubost odzbrojuje. Jak dobře, jen tíknu, spoře. Krásně sis sáhla na kraj stolu. Kde poetické krmi tak rozmanité. Jsi jak poupě, v bezbranném rozpuku. Ale aura až se spojí, ochrání Tě.
Líbí se mi tvá báseňka*
02.02.2022 22:17:58 | šerý
Moc děkuji. Mám radost z Tvé milé podpory. Je to krása číst Tvou chválu.
02.02.2022 22:26:52 | mkinka