~~~~~~~~
V zimě běžky navoskuje
Ať mu rychle pádí
Malorážku naleští si
Vítr mu však vadí
I když jezdí jako blázen
Prý s větrem o závod
Na střelnici vleže vstoje
Tam vítr není vhod
Totiž když terč netrefí se
To na čase mu přidají
Nebo taky trestná kola
Navíc všichni běhají
Muži,ženy i štafety
Po té bílé stopě běží
No jo,kdo umí ten umí
Jsou rádi když sněží
V létě to jde sice taky
Lyže však maj kolečka
V zimě se mi to víc líbí
Ta ve sněhu střílečka…
~~~~~~~~
No jo..:))
a jede se po celý rok.
Pěkná do sportu povzbudivka Květuško *
04.02.2022 22:45:00 | jenommarie