Nepíšeš o ničem zajímavém; hlubokém, nebo palčivém.
Umíš jen hezky skládat slůvka o něčem běžně líbivém.
Vlastně jsi strašně obyčejná a prvoplánově dráždivá,
jen máš ten pocit, že jsi lepší. Pikantní, chytrá, zářivá.
Sebereflexe je motor a občas i brzda...a kdo se pak ve své jízdě má vyznat. Zas jenom řidič. I když upřímný spolujezdec bývá bonusem:)
05.02.2022 12:42:44 | cestadolesa
Pikantní jsi
Ale dokážeš laskat slovy podněcovat představivost, pálit jak mráz, ale i hojit svým horkým rozechvělým dechem. Díky za Tvou jinakoST
05.02.2022 06:09:12 | kudlankaW
No jasně. Vždy se najde někdo ryze upřímný.Ten, jenž svoji pravdu otříská druhému o hlavu. Dokonalost má skvělou skrýš. Nikdo jí ještě celou neviděl. Na druhé straně seběvědomí, se často zaměňuje s namyšleností. To je hodně tenká hranice.
04.02.2022 23:37:33 | šerý
To je pravdivý komentář. Někdy je dokonce těžké rozlišit, jestli to třískání, je skutečně třískání.
04.02.2022 23:52:30 | Friday
Možná ten pocit takový nemá:)
04.02.2022 23:15:56 | jenommarie