Léto
Anotace: Trocha romantiky do toho nerozhodného počasí.
Zakousla se kosa
do vysoké trávy,
žala dívka bosá
žal chlapec usměvavý.
Kosa trávu klade
do vyrovnané řady
a té dívce mladé,
hoch zalíbil se mladý.
Hlavy své do stínu složili,
únavou zavřeli oči,
tu svou nevinnost ztratili,
v trávě, na úbočí.
V objetí se probudili
s rozpaky ve tvářích.
Co myslíte, lidé milí,
lze to bráti za hřích ?
Přečteno 105x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, Iva Husárková, Amonasr, jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)