Vyrazit na kole
ně kam jen sami dva
Kolem se prostírá
krajina malebná.
Na kávu do kina,
procházka tmou.
Povídat, vedle být
lehce plout tmou.
Čas pozbyl významu
je jenom teď
Pro malou chvilinku
zamrzne svět, i čas.
~☆~
Krásně si povídat ...
Chvíli jen tak být,
starosti neřešit...
Krásný večer, Míro :)
17.03.2022 22:58:38 | Emily Říhová
Děkuji Miluško, ze jsi se stavila
A slůvka hřejivá, tady jsi stvorila :0)
18.03.2022 04:52:05 | Protos1182
napsal jsi to skvěle. jsme jednou s kamarádkou jely vlakem do Litobratřic na koně. vybavuju si nádherný letní den, silnici lemovanou stromy s černočermými třešněmi. byl horký letní den a celý svět se smál. měj den prostě jen tak vlídný. :-))
06.02.2022 02:55:58 | Iva Husárková
Vyrazit na kole
někam jen sami dva.
Kolem se prostírá
malebná krajina.
Na kávu do kina
procházka tmou.
Povídat, spolu být
večerem plout.
Čas pozbyl významu
je jenom teď.
Pro malou chvilinku
se zastaví svět.
..
Krásně si povidat
porozumět *
...
Omlouvám se:))
Ale maličko mi to přišlo někde nezvučné..
nechci abys to vzal špatně
je pěkná..ta tvá láskovka.
Jen jsem si pohrála*;)
05.02.2022 22:04:48 | jenommarie