Prázdno
Anotace: .,.,.,.,.,.,.,.,,
Bílá lilie padla na mahagon,
slzy plačících andělů smáčejí
černý šat
Na řasách se blyskají krůpěje rosy
ve vnitř srdce tak....
prázdno
temnota
žal..........................
poslední slova rozloučení,
a každý sám kráčí deštěm domů.
Přes hluk světa ocitáš se najednou
v hrobovém tichu vlastního já,,
a slova útěchy nikdy nepomohou,
každý čin...tak nepodstatný,
nedůležitý a zbytečný................
jen bílá lilie vyjadří tvé pocity.
Snažit se dál žít??
Bez prázdnoty???
CHE!
Jen další vtip života na tvůj účet.
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)