Kdybych hlavou proti zdi šel
a zkoušel vítr otočit
snad štěstí by se usmálo i na mě
a na rameno mi sedlo
jak letní motýl, hladilo mě svými křídly
......kdybych jinak žil.....
a kdybych vrátil čas
a peníze pršely mi z mraků místo deště
tak tebe nevyměnil bych, moje lásko,
pokorně šeptal bych - zůstaň se mnou ještě
kdybych snad proti proudu času mohl jít
a změnit mohl, jak jsem žil,
tebe, moje lásko - tebe bych nevyměnil
ze šuplíku/16.6.2016 )