Černá labuť vzlétá
Anotace: Ten název jsem si vypůjčila z titulu jedné knihy. Ani nevím, o čem ta kniha je, budu si ji muset přečíst.
Jsem sólistka baletu a černá labuť navrch.
Však tanec v páru popletu, mne kdejaký muž zavrh.
Mé piruety ladné jsou, kotníky správně pruží,
takže je pro mne záhadou proč nechtějí mne muži.
Jsem éterická postava, zcela ve vílím stylu.
Dlouhý vlas za mnou povlává, vlní se sukně z tylu.
Já odhopkala nadšeně již mnohá představení.
Samé diplomy na stěně...žádný chlap na ženění...
Kvůli vám, samci přežraní, já dřela tenhle balet.
Odteď budiž mým posláním na vás zvysoka kálet !
Nuž vzhůru, sestry, do boje, vy labutě i husy !
Na našich štítech psáno je - CHLAP POKOŘEN BÝT MUSÍ !
Přečteno 202x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, mkinka, danaska, Marten, Nona
Komentáře (6)
Komentujících (5)