Hvězda
Najdi si na nebi hvězdu svoji,
bude tě provázet životem,
tvá mysl s ní se spojí,
i kdyby skrývala se za plotem.
Až budeš hledat hvězdu svoji,
ta tvá z nich září nejvíce,
kmitá, chvíli nepostojí,
drásá své hvězdné střevíce.
Když najdeš tu hvězdu svoji
a život se tvůj prozáří,
budeš jas té hvězdy tvoji,
mít vepsaný ve tváři.
Přečteno 146x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Sonador, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)