Je to hezké....a závidím Ti, že dokážeš takto meditovat. Mně to nejde, já jsem rozlítaný uzel hysterických nervů. A ten Ti teď dává tip.
09.02.2022 15:37:00 | Bordža
Víš povím Ti příběh. Tato báseň je více než o meditaci. Kdysi jsem chodila meditovat a na cvičení s dcerou. To byla doba, kdy vztah mezi námi fungoval.
To je vzpomínka na tu dobu. Ty slzy v pozadí jsou zamaskované, a přesto žijící a bijící. Vnitřní odkaz jsem tam dala, že na ní vzpomínám a mám jí ráda a že naše společné aktivity jsou v mém srdci stále živé.
09.02.2022 16:13:42 | mkinka