Chladný žár
Anotace: Inspirováno A.S. Puškinem
Chladný žár, to je žár po úvaze,
kdy z bezcitných očí mrazí.
Z nich pohled může přijít draze
a dostat nás do nesnází.
Lásky žár tě může spálit,
stejně tak to umí mráz.
Před oběma se musíš halit;
kdo mezi ně vztyčí hráz ?
Přečteno 106x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, šerý, zdenka, mkinka, petrzal
Komentáře (3)
Komentujících (2)