Pošetilost
Čím to, že stáří tíhne k mládí ?
Čím to, že se stáří před mládím tak rozdovádí ?
Nabere sílu, nabere mocně dech,
s nasazením života skotačí a běhá po schodech.
Pak obklady na hrudníku,
léky proti bolesti,
tak to končí, uličníku,
s tvou pošetilostí.
Přečteno 122x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Friday, Psavec, Marten, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (3)