Narodila jsem se
Anotace: Malování slovy 2022
Narodila jsem se pro poezii.
Vdechla život zvadlé hortenzii.
Den nadějí. Stromy chválí.
V jejich stínu.
Nehledám v sobě vinu.
Píšu a city v aleji.
Praha si zpívá.
Pohoda bývá,
když rým se dívá
a plody padají.
Slova se malují
a v lásce hodují.
Šeptám a miluji.
9.2.2022
Přečteno 137x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, šerý, Friday, Psavec, Marten, Kan, Protos1182
Komentáře (2)
Komentujících (2)