Život
Je to život na tom světě
že by člověk utek
ještě nezažil jeden
máš tu druhý smutek
Je to život na tom světě
přes překážky si to šine
ztěží přes ně projde
hned se najdou jiné
Je to život na tom světě
jeden umře druhý se narodí
je už to tak na tom světě
jeden veselí, druhý marodí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)