Jak blázen si připadat, poznat štěstí však.
Nebo jak vážný hlupák na židli usedat?
Bláznem tak být, užít si štěstí své
prožívat krásu každého dne.
Rozhodnutí, za něž nikdo nevidíme
pro sebe, co mnozí tiše sníme
tak sebe sama pochopíme
Na vše v sobě sílu máme.
Otevřít zrak uvnitř sebe
v nitru krásné čisté nebe
Že realita občas zebe?
Uvědomíme si sebe.
Vnitřní mír
Možnosti a touhy
Život krátký, přesto dlouhý
Touhu dávat, nejen brát...
~☆~