Tisulskaja princezna
Proč ti píšu dopis
, mohu vzít zpět
Hledám básně na měkkých bylinkách
sestřička slov pro mě matka země
neustále vidí tvé oči
ve tmě, nebo v žáru dne
nikdo z mých autorský verš
je pro mě tak důležitý
tady s tebou budeme bok po boku
za bílého dne, každý na dohled
tvých očí
nemá potřebu urážet modré světlo
(tomu říkám překlad.. :))
12.02.2022 06:06:05 | Now
Děkuji moc, napsal jsem českou verzi a přidal k originálu). Dílko je reakcí na diskusní pořad s tematem "Tisulská princezna"
12.02.2022 20:13:44 | Petbab