Anotace: ....
V tobě jsou nové hvězdy
ve mně jen tma
myšlenky bez kompasu
mlčí jen sen...
jak hlava psa
co ve mě vrčí
zápletky žití
ráno jen probudí...
ty nové hvězdy
ty nové hloupé
Nenarozená přání...
Oslovila. Líbí se mi to*
11.02.2022 18:42:03 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?