Rozum a cit
zda rozum nebo cit
jistotu chci mít
a bez optiky vidět
že netřeba se stydět
být jaksepatří vlídný
na ten svůj život bídný
i Oscar Wilde si v klopu
vetknul antilopu
když na promenádě
čelil kanonádě
cit velí běž
a rozum nechoď nikam
v kráteru věž
tam s tykáním si vykám
neumím myslet na Řím
na my a já a ty
když poslušen citu
proutkařím
vskrytu
s ramínkem na šaty
Přečteno 334x
Tipy 34
Poslední tipující: Akrij8, básněnka, Malá mořská víla, blues, Emily Říhová, Loveless, Amonasr, Sonador, Marten, Iva Husárková, ...
Komentáře (21)
Komentujících (11)