Přišla zpráva "nechceš si zaběhat?"
No proč ne, ale budu dost zdržovat
Už jenom vyjít schody, problém udýchat.
Pár minut běháme, pak to z tebe vypadlo.
Vlastně nejde o běh, potřebuješ jenom povídat.
Nikdo nikdy neposlouchal...
Za tu poslední větu chválím. Spoustu lidí se trápí dost často zbytečně, že ho nemá, kdo vyslechnout.
13.02.2022 08:51:37 | mkinka