Možnost žít
lásku dát, ten cit.
Být, něco dát možnost míť.
Nechtít mnoho
život nejde pochopit.
Jde ho jen žít.
A milovat
I když to umí bolet.
A přeci dávat a chápat chtít dál.
~☆~
Děkuji, ještě, ze Vas tu mám, a mihu sem tolik psát ... . Děkuji
14.02.2022 06:44:56 | Protos1182
maj pravdu... dvojče milý:)*
14.02.2022 04:55:39 | Sonador
Ta prostřední strofa do zlatého rámečku*
14.02.2022 01:39:57 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?