Osten žárlivosti
Ó ano, co jiným láme kosti.
Kutá tam uvnitř
Nezlomí mi kosti.
Bolest, ta dobrá stará známá
jó je tu stále, dávno není pana
Stále v patách
Bolu se umím se od dětství smát.
Však v koutku duše slzy
tu bolest to neomrzí
Už začínám jí milovat
Co bolí říká, zas můžeš něco dát.
Žiješ
Proto můžeš milovat
Třeba málo
však stále můžeš dát
Než hlína poskytne svůj háv
Ze sebe vše můžeš nějak dát
Lásku druhým dát
Obraz svůj si v sobě malovat.
Být.