Podzim II.
Podzimní krása jeřabin,
smutek spadaného listí,
kopretiny kladeš na svůj klín,
podzim opět léto svál,
Pěšiny mezi stromy
prošlapané zvěří,
ztrácí se v mlhách,
ztrácí se, když se šeří.
Takový je světa běh,
věnec si vážeš z kopretin,
radost střídá neúspěch,
i ta svíce má svůj stín.
Přečteno 108x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Jan Kacíř, Iva Husárková, Psavec, kudlankaW, Koala, Amonasr, mkinka, šerý, Friday
Komentáře (1)
Komentujících (1)