Experimentální
hodiny ponesené starým prachem
napadaném před malou chvílí
šťastná herečka omámená zármutkem
starý komik komiku příliš nesmělý
opilý barman bez jediné promile v krvi
vysokoškolský učitel v prváku na střední
stále teplá postel v níž léta nikdo nespal
a cynik bez lásky k sarkasmu
Přečteno 128x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Sonador, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)