OPOJNÝ VALENTÝN
V předvečer jsem k Valentýnu
dostal pěknou láhev ginu;
já ten svátek odjakživa
vůbec nemám rád.
Druhý den hned za svítání
nesu Porto pro svou paní;
ať se na mne zle nedívá,
není o co stát.
Tak jsem při tom divném svátku
uved věci do pořádku;
tekutina podmanivá
je tak akorát.
Iva Husárková, Emily Říhová, Psavec, Marten, mkinka
Díky vám všem za tipy
17.02.2022 19:17:42 | pedvo