Nový

Nový

Anotace: člověk?

Nový člověk, nový bůh
třesou se jim ruce
pandemie je starý druh
škodolibě prudce

covid dělá opičky
v zrcátku se zhlíží
- nech míčové honičky
a zmiz bez potíží!

řekl "Tvůrce" - ať je tma
a světlo za mříží
s plnými tmy pytlema
dávky vakcin sníží

na nulu, ten virus byl
závislý od sítí
sociálních - ven všudybyl!
svět se v prach nezřítí

poradí si beze slov
korektních, až hrůza
vymámených z moudrých sov
lstivých jak Medúsa
Autor Petbab, 15.02.2022
Přečteno 133x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Lighter, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel