Arie pro vodu
Anotace: Malování slovy 2022
Zpívám vodě.
Plyne v kráse.
Umývám si ruce.
Jen něžně a křehce.
S ní pokynout se chce.
Utiší lávu a slzy oceánu.
Od sladkovodní jezerní
její píseň k moři zní.
Zpívám hláskem kouzelným.
Napiji se a projdu dnem
s ní nádherným.
Ta sklenka je kus země
a miluje mě.
Tak piji doušek.
Láskám v ústech.
Přijde kocour.
Ten můj brouček.
Také se napije.
Všechny voda miluje.
Přečteno 186x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Vivien, Amonasr, Psavec, Kan, šerý, Sonador
Komentáře (4)
Komentujících (3)