Vítr
Anotace: Malování slovy 2022
Mám strach.
V očích prach.
Vítr občas v nás.
I příroda
volá skrz hráz.
Houkačky.
Teplo.
Žádný mráz.
Možná chtěla bych letět
a něco si přát.
Vítr hvízdá
a dovádí.
Není zlý.
Jen hledá nás.
Odcizeni přírodě.
Čekáme, co bude.
Spadané stromy.
Bolestí mluví.
Mám strach
a srdcem na poplach.
V sobě tlak.
Dívám se kolem.
Neumím se smát.
A už lechtá sluníčko.
I v nepřízni - krásné raníčko.
Přečteno 105x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Psavec, Gargak, Fialový metal, Sonador, Kan
Komentáře (2)
Komentujících (2)