Vyladit se s časem a spolu dosáhnout ještě možného. Ano. I tomu se říká smysluplná budoucnost. Prima báseň, Kane
17.02.2022 15:31:11 | šerý
Jistě se shodneme !
Velmi vtipné.
PS:
O překvapení čas od času není nouze.
Pokud popustíte uzdu touze.
***
Radovánky poté jistě budou !
Když bance popustíte zlatou žilou.
***
A marnotratný jednou buďte !
Teprve potom život suďte.
***
A bude fajn.
17.02.2022 13:34:16 | Fialový metal