mám pro tebe taneční, děšťová vílo:)*
https://www.youtube.com/watch?v=256KFPB_4TM
17.02.2022 14:13:48 | Sonador
Čupřinu mám rozcuchanou.
Všecko ... musí jíti stranou.
Nalézt chci hned lazebníka!
Medvídek mi na krk dýchá.
Uprostřed moravských lesů.
Když si kládu z lesa nesu.
Kterou napadl asi kůrovec ?
Nechám ji přivézt nakonec !
Až účes mi dá dopořádku !
Někdo ...
Kdo neseděl se mnou v chládku ?
A to se teprv uvidí ...
Možná, že se nestydí !
Opět holit lidem hlavy ...
A usmívat se na Ty davy !
Co mají víc než ...
Tři zlaté vlasy ...
Děda Vševěda !
17.02.2022 13:46:56 | Fialový metal