Muž a pes
Zestárli jsme spolu, kamaráde
a taky spolu odejdeme,
čas nám chladně roky krade
a zastavit ho nemůžeme.
Jen prožít všechen čas,
co nám ještě zbývá,
spolu zas a zas,
jak smečka vlků chtivá.
Až nám z očí jednou
zmizí naše světy,
snad si u mohyly sednou,
ti, co přinesou nám květy.
Přečteno 87x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Kaprikorn, Sonador, Marten, Psavec, mkinka, Fialový metal
Komentáře (3)
Komentujících (3)