Touha
Chtěla bych zas milovat,
i když někdy láska bolí,
na svět se zas usmívat,
smích, ten rány hojí.
Dokola se podívat
a vidět lidskou krásu,
po ránu si zazpívat
a v Bohu mít svou spásu.
Chtěla bych zas lásku najít,
doma, ve svém srdci,
chtěla bych s ní chodit všude,
v lese, po ulici.
Chtěla bych zas lásku dávat
tomu, kdo ji nemá,
rozpovídat všechna srdce,
ať už nejsou němá.
Přečteno 163x
Tipy 20
Poslední tipující: Fialový metal, Protos1182, o3_gambit, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, J's .., Psavec, Gloria.a, Sonador, Marten, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)