kam kráčím, pro co jsem?
tak jaký bude další den?
Někdy se bojim v noci spát
tak probudím se ráno snad.
Těšit se na něco občas dá
co jiným se pomíjivé zdá.
Okamžik v paměti ulpělý
Osvětlil vnitřní mé vězení.
Chtít jinam, pryč a dál
zapomenout, získat nový žár
Pak aby z popela
zas nový phoenix vstal.
~☆~
Jak jsem si přečetla název, tak mi hlavou projelo.."V prvé řadě sami k sobě"...:)
A teď už je to opět na tobě:)
18.02.2022 23:51:59 | Dreamy
vstane! tím jsem si jistá;)*
18.02.2022 20:04:02 | Sonador
Vždycky vstane, i když zrození bolí...
19.02.2022 05:31:01 | Protos1182
Super líbí moc kéž by to ale vždy šlo někam dál možná je někdy dobrá určitá minimální spokojenost nebo smíření
18.02.2022 16:45:08 | Fil