Mkinko já abych řekl pravdu kočky moc nemusím mám raději psy ale s kočkou aspoň nemusíš chodit ven což může být výhoda měj se.
19.02.2022 11:48:10 | Fil
Já bych měla pejska také ráda, ale když chodím a dojíždím do práce, tak bych nezvládala se vracet na venčení. To je kompromis, když člověk nechce být sám, tak má kočku. A večer se vrátí a má se s kým mazlit.
19.02.2022 12:42:49 | mkinka