Sbírka: Vzdoromládí
Cestu mi vyšlapává
můj stín
droboučký a malý
v poledním slunci.
Jak barokní andělíčkové
pozlacení
naráží sem tam a do kamení
svým přirozením.
7.9.1987
Humorně noblesní šprým.
19.02.2022 21:40:09 | Slav Milo