Když budeš mít ten pocit...tak piš,
budeme na všechno s tebou,
že jsou tu krásní lidé už víš,
sílu dokáží dát...slovní něhou.
19.03.2007 23:40:00 | Lorraine
...možná, že to co píšu nejsou básničky....
Jso to mé pocity poskládané do slovíček a já jsem moc
moc ráda,že někoho zajímá co cítím...Děkuji
19.03.2007 08:43:00 | Zlatičko