Prorok
Potkal jsem jednou člověka,
on dokončoval cizí věty,
věc, kterou nikdo nečeká,
že stane se, byla
jeho problém dlouholetý.
Vždy pověděl dříve,
co chtěl jiný člověk říci,
zdálo se to neuctivé,
když do řeči skákal,
cizím lidem na ulici.
Ne každý měl pochopení
pro tu duši zamotanou,
život pro něj lehký není,
vždyť předpovídá věci,
co vzápětí se stanou.
Přečteno 119x
Tipy 12
Poslední tipující: šerý, Amonasr, Friday, Fialový metal, Kaprikorn, Marten, Psavec, Nona, mkinka, paradoxy, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)