Kroky...
Anotace: ...už mi to trvá roky a ja nenechám kráčať samé, moje kroky...
Vykročil som ľavou nohou
tak som spravil prvý krok
Bol som vtedy malé chlápä
mal som vtedy skoro rok
Druhý krok do prvej školy
všetko sa mi vôkol točí
Chcem to vedieť a aj vidieť
nestíhajú,hlava,oči
Tretí krok a druhá škola
viem k čomu je korenie
Viem však,že aj niektoré
dievčatá sú na zjedenie
Ďaľší krok,ten mal byť vyšší
lenže prišla dáka slota
Zo zálohy stále číham
ďaľší krok bol do života...
Komentáře (4)
Komentujících (4)