V čekárně.
V čekárně u doktora sedím,
báby tu melou pantem.
Kávou z automatu krev si ředím
a báby furt melou pantem.
Marodi přichází a odcházejí
a báby melou pantem.
Už se jim všichni kolem smějí,
a báby furt melou pantem.
Doktor už odešel, světlo je ve vrátnici,
a báby melou pantem.
Ochranka je vyvedla ven na ulici
a báby furt tím pantem melou.
Přečteno 99x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Fialový metal, jenommarie, Amonasr, Marten, Psavec, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (5)