... já nejen víc bláznovství, ale i víc času ...
... láká, láká ... nahými rameny ... :))
19.03.2007 18:15:00 | shrek1979
... tam dole pod hladinou ... zuří skrytá bouře ... hladina je zatím klidná ... ale jednou ... jednou ...
19.03.2007 12:34:00 | JardaCH
.... tam dole ... pod hladinou vědomí ...
tam se to upeče ....
.... ale krvavý bifteky ... vlastního já ...
ty servírujeme vědomě ...
...Jo, .. být něčí potravou, ...to sakra bolí ...
... ... .. a jěště k tomu se ptát strávníků ... jestli jim chutnalo ..
19.03.2007 11:59:00 | HarryHH