Anotace: Původně jsem tuto neměl v úmyslu zveřejnit kvůli k "nedostatečné" aktuálnosti, ale vzhledem k tomu, co se ve světě dnes děje, tak ji sem dávám.
Ráda jsem si přečetla, klidně vkládej dál podobné vzpomínky. Tohle dílko si tipnu :)
23.02.2022 12:06:23 | Marry31
Dobře jsi to sem dal. Táta byl v 68 na vojně a musel být v tanku, ale zaplať Pán Bůh on byl jako záloha, nestřílel. Doteď má hrozný pocit. Pořád v sobě.
23.02.2022 11:41:38 | mkinka
To je tedy síla, milý Kane. S mrazením v zádech chválím a dávám ST. Daniela
23.02.2022 11:26:49 | danaska