Sbírka: Vzdoromládí
Břichatá Prahařve v porodní křeči.Svíjím se do uzle slepého střevaa slova, blouznivá a ulepená,příčí se v mých ústech.Nemohu promluvit.Nemohu psát.
24.9.1987
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?