Ale kam.
Nespěchám.
Smuteční akordy.
Poletím ... za hory.
Poletím ... se smutkem.
Několik dní.
Než Slunce vysuší slzy.
Co mi kanou.
Nad rozlitou smetanou.
Kterou ... miluji.
Kterou ... chci jazýčkem slíznout.
Kterou ... chci ale nevím jak.
Již nespěchám.
Již vlastně není kam.
Není nic ...
Nic neříkám a Slunce zapadá ...
Za horizont dnešních událostí ...
Za touhy denní ...
A večer ... přijde snění ?
O TÉ co již není.
O TÉ co voní ...
Jak třešňový sad !
Šach ... Mat.
23.02.2022 17:21:02 | Fialový metal