Ars poetica III
chtěl bych ti koupit šperk
když zavřeli směnný obchod
na dálnici štěrk
ten komunikační podvod
polními cestami
dálnici jsem si zatrh
pánbůh s námi
pospíchám s kůží na trh
našel jsem ji včera
v odpadkovém koši
vyhovuje zcela
i tím že je hroší
Přečteno 190x
Tipy 14
Poslední tipující: Akrij8, básněnka, Amonasr, Sonador, Iva Husárková, Vivien, Dreamy, šerý, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (5)