~~~~~~
Tak už mu řekni,
že ho ráda máš...
vidíš ho všude,
kam se podíváš...
je i v tvém hrnečku,
když kávu si mícháš...
taky v tom perníčku,
co ke kávě snídáš...
Nesměle zaťukal,
ty honem otvíráš...
že mléko uteče,
na to se nedíváš...
růži a polibek
od něho dostaneš...
v polibcích dlužnicí
nezůstaneš...
Večer jsi mu řekla
miluji tě...
on tě hned pohladil
jako kotě...
A jako v pelíšku
k sobě se tulili...
je jeho milá
on její rozmilý…
Stalo se? Nestalo?
Ani vám nevím,
ale hezky se to psalo.
to dobře vím...
~~~*~~~