Já piju obvykle Alpu, jím cibuli a česnek. Ty nekoviďáku nesplňující Flégrův plán.
27.02.2022 20:13:12 | umělec2
Myšlenky též ...
uzdraví při prvním doušku !
Jen nezapomeň si vzít roušku !
Až kontrolu krve ...
Budou ochránci zákona chtít !
Mohl bys je nakazit !!!
Chutí na dobrou slivku ...
PS:
Ta voní ...
Až se mi chřipka asi taky dělá !
A slivovice domácí celá volá ...
Hola ... Hola !
Panáčku jen jednoho malého si dej.
25.02.2022 16:54:06 | Fialový metal